Thursday, December 30, 2010

First videooo

video

Fareeq gedik


Kesian semut mati atas tu. 


Aaaaa susah nak suruh budak ni duduk diam.

My love for you will die until the last petal falls. BAHAHAHA so cliche!

Forever forever forever this I will miss

Gbr curi drpd facebook, ngeheheheheee







Omg dah terpengaruh dgn pose azam.




















jyeeaaaaaaaaaaaaah!

I'm gonna miss youuuuuuuu guys!

Tuesday, December 28, 2010

Fatal flaw

Dah lama kan tak bubuh gambar perasan. 

dont we just love doing this pose? ahaa click heree

blur pun style apaa.

slim lah sangat kan scene ni


muka cuak dengar kaklong masuk bilik 


cooool kan inai kat tangan tuuu, thanks to iliiii



Monday, December 27, 2010

All you need is

Hahaha this literally made my day

If I had you


Ugleeeh

Game racing sangat best, teruja gila bila kalah kan computer.

Kesian dia kena tinggal takde sapa nk main sampai semua orang menang, dia sorang je sesat kat tengah laut sungai whatever.



Wowzers game ni pun best, sbb jadi hantu, then kacau kacau orang, tgk muka dia cuak pun best mcm taik. Pastu fly sana fly sini, adorable!

Bila dah tak ada kerja, mcm ni lah jadi. Buang masa dengan perkara berfaedah :)
Bilik bersepah taknak pulak kemas kan.

Sila lah click gbr kalau nk besar.
Blogger ni cacat kalau besar trus nnti cacat. Pape ah.

Reebok

Saya macam dah malas nak kesah. Malas.
Malas nk kesah pasal semua.
I'll just go with the floww.

Saturday, December 25, 2010

Forever young


Kuromitsu caramel from pepper lunch is so yummylicious.
It costs RM3.60. 
Try try try!